Träningsglädje TALKS

Sara från bloggen Träningsglädje.se träffar Charlotte Kalla, världens bästa längdskidåkare, för att prata motivation och drivkraft. Vad krävs för att bli bäst i världen? Är det alltid kul att träna? Hur mycket betyder ett starkt mentalt fokus för att bli nummer ett?

Sara och Charlotte ses hos Craft Sportswear i Stockholm samma dag som Charlotte också äntligen fick ta emot bragdguldet för sin insats i det OS-guld som stafettlaget vann i Sotchi.

I podden pratar Charlotte om den underställströja med vargar som hon designat för Craft Sportswear; den tröjan - och fler bilder från dagen - finns på traningsgladje.se (sök på "podden med Charlotte Kalla").

Mind Apps är sponsor till podden Träningsglädje TALKS. De har bland annat tagit fram Mindfulness Appen. I Mindfulness Appen, som har runt en miljon användare, kan du följa med på guidade och tysta meditationer. 

Här kan du ladda hem Mindfulness Appen:

Mindfulness Appen på App Store

Mindfulness Appen på Google play

Det är vetenskapligt bevisat att mediation och mindfulness både förebygger och minskar risken för sjukdomar relaterade till stress. Mindfulness Appen har det du behöver för att nå de vetenskapligt bevisade positiva hälsoeffekter som meditation och mindfulness har. En stund om dagen med Mindfulness Appen gör dig friskare: mindre stressad, mer närvarande och hjälper dig att njuta mer av ditt liv. 

Ladda också hem Sömnappen för bra knep på hur du kan somna enklare om kvällarna. Appen kostar 29 kr men du köper den för bara 9 kr före 1 oktober och 19 kr före sista november.

Direct download: pod_kalla_final_-_2015-09-27_15.36.m4a
Category:general -- posted at: 7:17am PST