Träningsglädje TALKS

Det här är avsnittet för dig som kvinna som idag är över 40 år. För dig som kvinna som är under 40 år men som har för avsikt att bli över 40 och som vill känna dig stark när du hamnar i den kloka åldern där du kanske kommit igenom småbarnsåldern, kanske gjort de tuffaste grundåren i karriären och äntligen får mer tid till dig själv igen. Det här avsnittet är också för dig som vill förstå mer om kroppen och vad som händer med åldern – itne utifrån att bli äldre och svag, utan äldre och stark. Även för dig som man som vill leva ett aktivt liv med din partner.

Monika Björn är en av de mest kunniga i Sverige om träning och det var som att gå in i en guldgruva när jag poddade med henne. Lyssna, lär och inspireras!

I början på avsnittet pratar jag med en annan guldgruva till inspiration – Lars Gustafsson på Svenska Spel som gjort att jag längtar till Gotland våren 2020. Då ska jag dit och cykla stig. Han är engagerad i MTB-klubben på Svenska Spel och vi pratar härliga cykelstigar och hejar fram alla nya cyklister som hittar till stigarna och framförallt att det är så kul att många är kvinnor!

Jag är rätt avis på att Lasse kan cykla sig igenom hela vintern och om jag inte bott i Åre ja då skulle Gotland nog kunna vara ett alternativ. Vill du också bo på en magisk plats – och framförallt om du är kvinna och jobbar niom IT, ja då tycker jag att du ska spana in några av de jobb som finns lediga på Svenska spel.

Svenska Spel är sponsor till den här podden under hela 2019 och de söker fler kollegor till de redan befintliga 2000 medarbetarna som jobbar på någon av svenska spels kontor i Stockholm och Visby och de Casinon som de också driver.

Du hittar all info om avsnittet på www.traningsgladje.se/pod

Direct download: svenskaspel_monikabjrn_final_-_2019-11-04_16.11.m4a
Category:general -- posted at: 8:14am PST