Träningsglädje TALKS

I det här avsnittet; "det avslöjande avsnittet", svarar jag på alla era frågor och pratar om genlotteriet, om drömmarna som aldrig blev av, om att vara stark, dyra hotell, träningspoddarna jag inte klarar av och äventyret jag inte skulle banga för!

Träningsglädje TALKS är dels en pod om träning men också en pod om hälsa. Det jag pratar om är ofta livet i olika aspekter, och frågorna jag fick handlade om lite allt möjligt - stort som smått, högt som lågt. Vad tycker ni om den?

Mind Apps är sponsor till min pod - de har tagit fram Mindfulness Appen som har 900 000 användare världen över och jag är en av dem. Jag har använt appen varje dag hittills i november och det är så skönt! Jag älskar känslan av att vara närvarande - något som Mindfulness Appen tillför till mitt liv!

Mindfulness Appen finns att ladda hem via App Store och Google PlayGenom appen kan du följa med på guidade meditationer som är 3 minuter - eller längre. Du kan också välja tysta meditationer eller vem som ska guida dig genom meditationen.

Direct download: frgepodden_2015_-_2015-11-10_21.01.m4a
Category:general -- posted at: 12:07pm PST