Träningsglädje TALKS

Sara Rönne från bloggen Träningsglädje, traningsgladje.se, pratar psykisk ohälsa - det första avsnittet av många eftersom ämnet är så stort och brett.

Vad är psykisk ohälsa och hur är det att gå till en psykolog? Vad är det att vara en bra förebild i sociala medier och ibland kan det vara en fullständigt normal reaktion att må dåligt.

Mindfulness appen är med som sponsor till det här podavsnittet och istället för att ta en löprunda, testa att vara still istället och lyssna inåt - till den hälsa som du har inombords. Appen hjälper dig hur du ska göra och hur du ska tänka. Det är skönt - lite som den mentala biten av yin yoga.

Just yin är en av mina favorityogaformer just för det inre lugn som det ger; effekten av meditation är liknande. Det är svårt att beskriva känslan; det är som en aha-upplevelse som går lite i slowmotion ungefär. Det finns inget konkret i hjärnan men den mår ändå väldigt bra. Om jag skulle beskriva känslan med ett enda ord så är det välbefinnande.

Mindfulness Appen finns att ladda hem via App Store och Google PlayGenom appen kan du följa med på guidade meditationer som är 3 minuter – eller längre. Du kan också välja tysta meditationer eller vem som ska guida dig genom meditationen.

Direct download: psykisk_ohlsa_avsnitt_1_-_2015-12-04_22.40.m4a
Category:general -- posted at: 1:45pm PST