Träningsglädje TALKS

Är du 110% nöjd med livet och trillar in i 2020 utan tanke på att göra något annorlunda? Skönt. Njut av den känslan. Men ligger det en och annan tanke på hur du kan göra ditt liv bättre inför det nya året? Då ska du lyssna på mitt senaste podavsnitt: ”Gör 2020 till ditt år – här är mina 5 bästa verktyg”.

Podavsnittet samlar hela min mentala livsfilosofi och hur jag ser på hälsa och stora beslut i livet. Det är ungefär 30 minuter långt och är en alldeles lagom paus samtidigt som du tar en rask promenad, viker tvätt eller gör något annat som passar med en mental pepptalk.

Jag pratar om fysisk trötthet, om att våga känna känslor, om meningen med livet, om att gå utanför normen och om mina ledord de senaste åren – och vad det kommer att bli 2020.

Dessutom inleder jag podden med att prata med Patrik Hofbauer, VD på Svenska Spel. Vi pratar om hälsa på jobbet, vilken skillnad han vill göra på VD-posten och vad han tar med sig från idrottsvärlden i sitt ledarskap.

Under 2018 och 2019 är Svenska Spel med som podsponsor. Svenska Spel är sveriges största idrottssponsor och här jobbar ungefär 700 människor i både Stockholm och Visby. En hel del på Svenska spel handlar om sport – även bakom kulisserna. I avsnitten kommer jag att träffa några av #svenskaspelarna för att prata om hälsa på olika sätt. Just nu söker Svenska Spel fler medarbetare. Gå in på karriar.svenskaspel.se för att hitta nya utmaningar!

Direct download: svenskaspel_patrik_lngfinal_-_2019-12-03_08.33.m4a
Category:general -- posted at: 11:41pm PST