Träningsglädje TALKS

Med det femte avsnittet av Träningsglädje TALKS Vinterspecial vill jag önska dig ett riktigt gott nytt år - när du lyssnar på det här avsnittet får du några tankar med dig inför det nya året.

Träningsglädje TALKS Vinterspecial gör jag tillsammans med Craft Sportswear - en serie med totalt sju avsnitt.

I inledningen av det här avsnitt pratar jag med Malin, som är Marketing Coordinator på Craft. Hon menar på att det inte är någon slump av några av Sveriges största företag som jobbar med funktionsplagg för vind och väta kommer från Borås - för här regnar det mycket.

På åsen utanför kontoret föds många plagg. Det var här som Anders Bengtsson var ute och sprang på 70-talet. Eftersom han blev så blöt och kall under sina löpturer på hösten så började han leta efter den perfekta fibern för fukttransport. När han hittade den så föddes ett nytt typ av plagg - och Craft blev ett av de företag som drev på utvecklingen av underställ. Dessutom uppfanns något som idag kallas för Craftprincipen - helt enkelt hur man bäst klär sig för träning och tävling när det är kyligt ute.

Efter 20 miljoner sålda underställ av den typen som uppfanns på 70-talet, så kom en efterföljare i år: Active comfort.

I podden delar Malin med sig av sina bästa tips för hur man klär sig på vintern. Välj till exempel bort den tjocka vinterjackan och satsa på en jacka som du kan använda hela året istället. Det blir billigare och smartare!

En önskerubrik från er var temat body positivism - hur man skapar sig ett sunt förhållningssätt till sin kropp. Något de flesta av oss är riktigt dåliga på. Ingenting verkar vara så krångligt som förhållandet till sig själv och den egna kroppen.

Jag har under 10 år stuckit ut hakan genom att vara en av Sveriges största träningsbloggare. Ja, på alla sätt. Jag hör till de som springer längst – och som väger mest, till exempel. Rent spontant kan jag tycka att det är sjukt mycket waste att ägna stora delar av en dag åt att trycka ner sig själv och ägna sig åt body shaming. Ändå är det just vad många gör. Varför?

Lyssna på podden för att höra mer om body positivism och få lite kroppspepp.

Sara Rönne som står bakom podden kan du följa som @sararonne på Instagram eller genom bloggen traningsgladje.se

 

Direct download: Vinterspecial_avsnitt_5_final_-_2015-12-31_16.09.m4a
Category:general -- posted at: 7:32am PST

Här är det fjärde avsnittet av Träningsglädje TALKS Vinterspecial. Det här är en vinterspecial som jag gör tillsammans med Craft Sportswear med totalt sju avsnitt.

Idag pratar jag om drömresan; nämligen träningsresor. Framförallt pratar jag om många olika sätt man kan skapa sig en träningsresa och hur pass mycket "resa" man vill stoppa i sin träningsresa. Det låter kanske kryptiskt; men när ni lyssnar så kommer ni att förstå!

Jag håller på för fullt med att landa i mina målsättningar inför 2016. Tankarna finns där, men de är inte formulerade i konkreta målsättningar eller förväntningar. Drömmen vore att hela året skulle bli en slags träningsresa; ett år helt fullt med upplevelser på hemmaplan och bortaplan. Den drömmen är inte så långt borta.

En vän till mig har som nyårslöfte att prova minst en ny sak varje månad under 2016; med målsättningen "att ha så roligt som det bara går". Jag håller med henne!

I början av podavsnittet pratar jag med Lena Karlsson som är designer på Craft Sportswear. En himla härlig människa som står bakom mycket av hur plaggen från Craft ser ut. Framförallt så var det hon som gjorde det otroligt populära kurbitsmönstret på landslagsdräkten som längdlandslaget åkte i under VM i Falun. Samma mönster sitter på en mängd mössor som pryder människors huvuden även i vinter, och alla andra plagg från den kollektionen.

I år kan ni se hennes design på den supersnygga längddräkten som landslagsåkarna från USA åker i; kolla lite extra noga under Tour de Ski som börjar på nyårsdagen!

Just i detta podavsnitt pratar Lena lite om hur hon blev designer och vad hon gör som designer; men i ett avsnitt framöver frågar jag mer om varför plaggen har den färg de har - och vad som urskiljer design på träningskläder från andra kläder. 

Sara Rönne som står bakom podden kan du följa på @sararonne på Instagram, eller genom bloggen traningsgladje.se

Direct download: Vinterspecial_avsnitt_4_final_-_2015-12-30_14.48.m4a
Category:general -- posted at: 6:20am PST

Här är det tredje avsnittet av Träningsglädje TALKS Vinterspecial som jag gör tillsammans med Craft Sportswear. Jag ville göra en pod som varade hela julen, lite som Vinterpratarna i P1. Här är den: sju avsnitt under sju dagar med start den 27 december och det tredje avsnittet idag.

Enligt önskemål så pratar jag om hemmaträning i det här podavsnittet; och mer specifikt hur man gör hemmaträningen till den bästa träningen.

För mig är hemmaträning till största delen också utomhusträning och i podden välkomnar jag dig in i min värld med ett oändligt utbud av träningsmöjligheter. 

Rent generellt tror jag att det största hindret för hemmaträning är fantasin – som har en tendens att sätta gränser. Ibland när valmöjligheterna är oändliga så är det rätt så svårt att komma på något bra att träna alls.

Din kropp vet inte om du lyfter vikter i en maskin på ett gym eller om du lyfter en sten hemma i trädgården. Dina muskler skiter lite i om du är inne eller ute eller vad du har i handen. Men, precis som på ett gym så ska du fundera på varför du tränar det du tränar så att du gör rätt saker för det mål du vill nå.

Träningsglädje TALKS Vinterspecial gör jag i samarbete med Craft Sportswear och i det här avsnittet pratar jag med Sofia som är produktchef på Craft. 

Jag ställer en hel drös med frågor och får veta att vid en kollektion, typ en höstkollektion, så tar man fram ungefär 100 plagg som bara är baselayers. 

Baselayer är det som är närmast kroppen; trosan, kalsongen, strumpan och allt det där man lätt glömmer av att det också borde vara i funktionsmaterial. Baselayers är också linnen och allt det andra som är närmast kroppen.

Framförallt pratar jag och Sofia om vattentäta plagg. Och varför vi tror att vi vill ha det – men faktiskt inte alls vill det i verkligheten. 

Det finns inget material som har så pass bra andning att vi inte känner kondens (vattendroppar) på insidan av plagget när vi tränar. Och när vi blir blöta så blir vi kalla. Kallt är i regel en dålig grej, särskilt under vinterhalvåret.

Men vad ska man ha på sig när det regnar då? Hur kommer man runt de blöta passen i ösregn. Sofia vet svaret; lyssna på podden och hör vad hon säger!

Sara Rönne som står bakom podden Träningsglädje TALKS hittar du som @sararonne på Instagram eller på bloggen traningsgladje.se

 

Direct download: Vinterspecial_avsnitt_3_final_-_2015-12-28_23.04.m4a
Category:general -- posted at: 12:09am PST

Här är det andra avsnittet av Träningsglädje TALKS Vinterspecial som jag gör tillsammans med Craft Sportswear. Jag ville göra en pod som varade hela julen, lite som Vinterpratarna i P1. Här är din jul- och nyårslyssning: sju avsnitt under sju dagar.

Ni önskade ett gäng olika önsketeman till den här poddspecialen i ett blogginlägg på traningsgladje.se och idag pratar jag om träningspepp.

Jag tror att just träningspepp kan vara min gren, om träningspepp var något man kunde tävla i. Jag tycker att jag inte bloggar och roddar om annat än träningspepp men kanske är det lite som chokladpraliner; man kan alltid ta en till.

Jag önskade att alla fick känna träningspepp utan särskilt mycket ansträning alls och i podavsnittet ger jag mina bästa tips för träningspepp; och så pratar jag lite om hur bra du och jag har det som inte behöver vara bäst i världen. Låter det konstigt? Lyssna så förstår du vad jag menar!

Träningsglädje TALKS Vinterspecial gör jag i samarbete med Craft Sportswear och i det här avsnittet pratar jag med Martin Damm som kan ha ett av de drömmigaste jobben som finns – han jobbar med produktutveckling på Craft.

En sak som jag tycker är intressant är hur mycket man jobbar med elitatleter på Craft och det ställde jag massor av frågor om till Martin.

Charlotte Kalla och Marit Björgen är två av världens bästa längdskidåkare som Craft jobbar med. Marit har precis i dagarna fött sitt första barn – en son – men förra säsongen var hon med och tog fram en handske för Craft: Podium leather glove. Man kan säga att det är just Marits handske eftersom den är utvecklad utifrån hur världens bästa längdskidåkare vill ha sin handske.

Martin berättar om hur handsken kom till utifrån Marit Björgens önskemål och under VM i Falun vann Marit ett gäng VM-tävlingar med just den här handsken.

Sara Rönne som står bakom bloggen hittar du som @sararonne på Instagram och på bloggen traningsgladje.se!

Direct download: Vinterspecial_avsnitt_2_final_-_2015-12-27_23.41.m4a
Category:general -- posted at: 3:08pm PST

Äntligen är det dags för det första avsnittet av Träningsglädje TALKS Vinterspecial som jag gör tillsammans med Craft Sportswear. Här är din vinterlyssning: sju avsnitt under sju dagar.

Innehållet har ni varit med och bestämt i bloggen traningsgladje.se. Jag har valt ut sju olika teman utefter era önskemål, detta första avsnitt handlar om att våga. Att våga sätta mål - och att våga träna utan prestationshets. Två olika sidor av samma mynt.

Craft Sportswear är med som sponsor till avsnitten under Träningsglädje TALKS Vinterspecial. En dag före jul åkte jag ner till deras huvudkontor i Borås för att träffa Malin, Sofia, Lena och Martin som alla jobbar med olika saker på Craft.

Jag ställde en mängd frågor till dem och först ut är Malin som är Marketing Coordinator för Craft Sportswear i Sverige. Hur kan en dag på Craft se ut och hur är det att hänga med elitatleter som Charlotte Kalla och Johan Olsson på jobbet? …och är alla på Craft sportnördar?

I podden nämner Malin en jacka som heter Weather jacket som faktiskt lyckats frälsa i stort sett alla som provat den. Weather jacket är lika tunn som den är varm och dessutom riktigt snygg och stilren. Mer information om den hittar du på craftsportswear.com.

Men tillbaks till att våga. När jag tänker på ordet våga så tänker jag utifrån två spår – som dessutom är motsägelsefulla. Nummer ett handlar om att våga sätt upp ett mål och faktiskt jobba mot det. Nummer två är att våga släppa prestationen helt och fullt och träna för att må bra och att ge det en ärlig chans.

Att våga utmana sig är en självklarhet för några men ett jättesteg för andra. Att sikta mot ett mål innebär målinriktad träning, disciplin och uthållighet – för att nå hela vägen fram. Men det kan vara lätt hänt att ett mål också innebär en stor risk för att misslyckas. Fast vad är ett misslyckande egentligen?

Sara Rönne som står bakom podden hittar du som @sararonne på Instagram och på bloggen traningsgladje.se! 

Direct download: vinterspecial_avsnitt_1_final_-_2015-12-27_00.41.m4a
Category:general -- posted at: 4:15pm PST

Nu är den här: vinterpodden. Alla mina tankar om vintern och sådant jag vill göra – och tio tips till dig på bra saker att göra i vinter oavsett var i Sverige du är.

Allra bäst gillar jag nog tips 8; det är verkligen ett riktigt guldtips. Blir du nyfiken nu? Ja men lyssna då!

I podavsnittet pratar jag en del om att den meditativa effekten av 20 km löpning i fjällen är ungefär som tre minuter i mindfulness appen. Appen görs av företaget Mind Apps som är sponsor till min pod.

Jag fokuserar sällan på prestationsträning. Istället vill jag använda träningen för att må bättre; fysiskt men framförallt mentalt. Jag orkar göra allt det jag gör tack vare min träning; alla passen jag gör utomhus. Löpningen i bergen eller i skogen och skidåkningen och cyklingen och allt det andra. De träningspassen har en meditativ effekt på mig. De är en fysisk ventil men de fyller också på mitt mindset genom att jag inte behöver tänka alls när jag är ute.

Det är först sedan jag började använda minfulness appen som jag har insett hur mycket mindfulness jag har i min träning. Och vad minfulness gör med mig. Det är genom mindfulness från min kravlösa träning som jag kan vara alert och pigg i alla de projekt som sysselsätter mig i stort sett alla vakna timmar på dygnet.

Det är också mindfulness som har gett mig ett enormt starkt psyke där jag är väldigt inkännande i mitt välmående. Mitt psyke är ett av mina allra bästa verktyg jag plockar fram när jag ska nå ett mål, till exempel springa jättelångt, eller när det börjar bli för mycket stress runt omkring mig och jag inser i tid att jag behöver backa.

Meditation och mindfulness är en investering i sig själv, oavsett om det handlar om tre minuter med appen eller 20 km på fjället. I ett citat så har jag sagt såhär: meditation does for our head what green plants do for the world; it soaks up all the bad stuff and gives goodness back!

Mindfulness Appen finns att ladda hem via App Store och Google PlayGenom appen kan du följa med på guidade meditationer som är 3 minuter – eller längre. Du kan också välja tysta meditationer eller vem som ska guida dig genom meditationen.

Direct download: vinterpod_final_-_2015-12-16_23.41.m4a
Category: -- posted at: 2:45pm PST

Sara Rönne från bloggen Träningsglädje, traningsgladje.se, pratar psykisk ohälsa - det första avsnittet av många eftersom ämnet är så stort och brett.

Vad är psykisk ohälsa och hur är det att gå till en psykolog? Vad är det att vara en bra förebild i sociala medier och ibland kan det vara en fullständigt normal reaktion att må dåligt.

Mindfulness appen är med som sponsor till det här podavsnittet och istället för att ta en löprunda, testa att vara still istället och lyssna inåt - till den hälsa som du har inombords. Appen hjälper dig hur du ska göra och hur du ska tänka. Det är skönt - lite som den mentala biten av yin yoga.

Just yin är en av mina favorityogaformer just för det inre lugn som det ger; effekten av meditation är liknande. Det är svårt att beskriva känslan; det är som en aha-upplevelse som går lite i slowmotion ungefär. Det finns inget konkret i hjärnan men den mår ändå väldigt bra. Om jag skulle beskriva känslan med ett enda ord så är det välbefinnande.

Mindfulness Appen finns att ladda hem via App Store och Google PlayGenom appen kan du följa med på guidade meditationer som är 3 minuter – eller längre. Du kan också välja tysta meditationer eller vem som ska guida dig genom meditationen.

Direct download: psykisk_ohlsa_avsnitt_1_-_2015-12-04_22.40.m4a
Category:general -- posted at: 1:45pm PST

Om vi inte sover som vi ska kör det snart ihop sig, säger psykologen Johan Edbacken som kan mycket om sömn. Vi pratar om hälsa och sömn i ett podavsnitt som släpptes igår. Vilken pod? Träningsglädje TALKS såklart.

Johan säger att vi står ut med rätt mycket sömnproblem innan vi tar det på allvar - men att det också är helt ofarligt att sova dålig i en eller två nätter. Det händer en massa grejer i kroppen - framförallt i hjärnan - när vi sover. Aktiviteten i hjärnan förändras och det rensas ut slaggprodukter och minnen konsolideras när vi sover. Om man inte sover märker man direkt skillnad redan dagen efter. Efter några sömnlösa nätter fungerar vi riktigt dåligt - trots det vet vi egentligen väldigt lite om varför vi egentligen sover.

Jag har funderat en hel del på sömn och ställer ett gäng frågor till Johan - som kommer med intressanta svar. Sömn är så grundläggande viktigt att vi alla borde veta mer om det - och hur vi kan ta hand om vår sömn på ett bra sätt.

Känner du igen Johans röst förresten? Har du hämtat hem Sömnappen så vet du vad jag menar...

Mind Apps är sponsor till den här podden – de har tagit fram Mindfulness Appen som har 900 000 användare världen över. Jag har haft appen i min telefon i evigheter men har lagt lite extra fokus på just meditation i november.

Företaget bakom Mindfulness Appen har också tagit fram Sömnappen som jag också använder mycket - det är här som Johan kommer in. Han har varit med och fyllt appen med expertis - och lånat ut sin röst.

En av fyra har svårt att sova och en av tio har en sömnstörning - appen kan vara en hjälp att sova. Här finns information om sömn, uppbackad av forskning, och kan vara ett verktyg för att somna.

Mindfulness Appen finns att ladda hem via App Store och Google PlayGenom appen kan du följa med på guidade meditationer som är 3 minuter – eller längre. Du kan också välja tysta meditationer eller vem som ska guida dig genom meditationen.

Direct download: pod_smn_-_2015-11-24_23.43.m4a
Category:general -- posted at: 2:51pm PST

I det här avsnittet; "det avslöjande avsnittet", svarar jag på alla era frågor och pratar om genlotteriet, om drömmarna som aldrig blev av, om att vara stark, dyra hotell, träningspoddarna jag inte klarar av och äventyret jag inte skulle banga för!

Träningsglädje TALKS är dels en pod om träning men också en pod om hälsa. Det jag pratar om är ofta livet i olika aspekter, och frågorna jag fick handlade om lite allt möjligt - stort som smått, högt som lågt. Vad tycker ni om den?

Mind Apps är sponsor till min pod - de har tagit fram Mindfulness Appen som har 900 000 användare världen över och jag är en av dem. Jag har använt appen varje dag hittills i november och det är så skönt! Jag älskar känslan av att vara närvarande - något som Mindfulness Appen tillför till mitt liv!

Mindfulness Appen finns att ladda hem via App Store och Google PlayGenom appen kan du följa med på guidade meditationer som är 3 minuter - eller längre. Du kan också välja tysta meditationer eller vem som ska guida dig genom meditationen.

Direct download: frgepodden_2015_-_2015-11-10_21.01.m4a
Category:general -- posted at: 12:07pm PST

Här är podden från dagen efter Dublin marathon. Jag, Sara Rönne från bloggen Traningsgladje.se och Annika från Strongday.se, pratar snor och uppförsbackar som aldrig tog slut, "skinny pizzas" och annan uppladdning, om oro över att den andre ville bryta - och om att springa i ingen mans land. Och förstås: om att skryta med sin medalj från målgång. Dessutom diskuterar vi huruvida vi vill springa marathon igen...

Gillar du att lyssna på podcasts om löpning och de som precis spelas in efter lopp - eller om du tycker om att lyssna på när just jag och Annika pratar - så ska du också lyssna på de podavsnitt vi spelade in efter Cyprus 4 day international challenge för två år sedan.

Mind Apps är sponsor till min pod - de har tagit fram Mindfulness Appen som har 900 000 användare världen över. Jag har haft appen i min telefon i evigheter och det känns bra att kunna rekommendera något jag använder sedan tidigare!

Mindfulness Appen finns att ladda hem via App Store och Google PlayGenom appen kan du följa med på guidade meditationer som är 3 minuter - eller längre. Du kan också välja tysta meditationer eller vem som ska guida dig genom meditationen.

Direct download: pod_dublin_marathon_-_2015-10-27_22.36.m4a
Category:general -- posted at: 3:48pm PST

Vänskap är en av de svårare sakerna i livet - ofta mer komplicerad än relationen till sin partner. I den här podden pratar jag, Sara från bloggen Traningsgladje.se, om vänskap med min vän Ella, som är blivande psykolog.

Vi pratar om vänskap som tar slut, om ensamhet, om att vara själv och om att känna sig så väldigt tråkig.

Mind Apps är sponsor till podden Träningsglädje TALKS. De har bland annat tagit fram Mindfulness Appen. I Mindfulness Appen, som har runt en miljon användare, kan du följa med på guidade och tysta meditationer. 

Här kan du ladda hem Mindfulness Appen:

Mindfulness Appen på App Store

Mindfulness Appen på Google play

Det är vetenskapligt bevisat att mediation och mindfulness både förebygger och minskar risken för sjukdomar relaterade till stress. Mindfulness Appen har det du behöver för att nå de vetenskapligt bevisade positiva hälsoeffekter som meditation och mindfulness har. En stund om dagen med Mindfulness Appen gör dig friskare: mindre stressad, mer närvarande och hjälper dig att njuta mer av ditt liv. 

Direct download: pod_vnskap_-_2015-10-06_22.19.m4a
Category:general -- posted at: 1:26pm PST

Sara från bloggen Träningsglädje.se träffar Charlotte Kalla, världens bästa längdskidåkare, för att prata motivation och drivkraft. Vad krävs för att bli bäst i världen? Är det alltid kul att träna? Hur mycket betyder ett starkt mentalt fokus för att bli nummer ett?

Sara och Charlotte ses hos Craft Sportswear i Stockholm samma dag som Charlotte också äntligen fick ta emot bragdguldet för sin insats i det OS-guld som stafettlaget vann i Sotchi.

I podden pratar Charlotte om den underställströja med vargar som hon designat för Craft Sportswear; den tröjan - och fler bilder från dagen - finns på traningsgladje.se (sök på "podden med Charlotte Kalla").

Mind Apps är sponsor till podden Träningsglädje TALKS. De har bland annat tagit fram Mindfulness Appen. I Mindfulness Appen, som har runt en miljon användare, kan du följa med på guidade och tysta meditationer. 

Här kan du ladda hem Mindfulness Appen:

Mindfulness Appen på App Store

Mindfulness Appen på Google play

Det är vetenskapligt bevisat att mediation och mindfulness både förebygger och minskar risken för sjukdomar relaterade till stress. Mindfulness Appen har det du behöver för att nå de vetenskapligt bevisade positiva hälsoeffekter som meditation och mindfulness har. En stund om dagen med Mindfulness Appen gör dig friskare: mindre stressad, mer närvarande och hjälper dig att njuta mer av ditt liv. 

Ladda också hem Sömnappen för bra knep på hur du kan somna enklare om kvällarna. Appen kostar 29 kr men du köper den för bara 9 kr före 1 oktober och 19 kr före sista november.

Direct download: pod_kalla_final_-_2015-09-27_15.36.m4a
Category:general -- posted at: 7:17am PST

Sara från bloggen Träningsglädje pratar höst. Och längtar efter höst. När du har lyssnat på det här avsnittet, så kommer du också att se fram emot hösten, och ha en alldeles särskilt specifik bild på näthinnan som symbol för allt det härliga som hösten är.

För att ladda hem Mindfulness Appen som Sara pratar om i podavsnittet - och som är ny sponsor till Träningsglädje TALKS - så klickar du här:

Mindfulness Appen på App Store

Mindfulness Appen på Google play

Svenska Mindfulness Appen har fler än 900 000 användare över hela världen. I appen kan du följa med på guidade och tysta meditationer. 

Det är vetenskapligt bevisat att mediation och mindfulness både förebygger och minskar risken för sjukdomar relaterade till stress. Mindfulness Appen har det du behöver för att nå de vetenskapligt bevisade positiva hälsoeffekter som meditation och mindfulness har. En stund om dagen med Mindfulness Appen gör dig friskare: mindre stressad, mer närvarande och hjälper dig att njuta mer av ditt liv. 

Och du, den där bilden jag pratar om i podden - den finns här!

Direct download: Pod_64_hst_-_2015-09-13_15.56.m4a
Category:general -- posted at: 7:24am PST

Sara Rönne, Traningsgladje.se, och Annika, Strongday.se, pratar tankar med tvång, pengar, kriser, instastress och annat som pågår i hjärnan.

Direct download: pod_63_annika_-_2015-08-22_23.06.m4a
Category:general -- posted at: 2:13pm PST

Följ med på långpass. Genom toppar och dalar, tankar om katastrof och död. Förbi töcken och upp igen. Lyssna på alla känslorna. Följ med bortom all logik. 

Sara som pratar i podden bloggar på traningsgladje.se

Direct download: Pod_62_flj_med_p_lngpass_-_2015-08-05_01.13.m4a
Category:general -- posted at: 4:20pm PST

Idag har jag besök av två långlöpare. "GAX-Staffan" ska snart springa 25 mil för andra året i rad och Kenth, snabbafotter.se, pratar om både marathon och sina ultralopp. Jag själv, Sara som står bakom bloggen traningsgladje.se, har med mig ett och annat minne från mitt distansrekord på nästan 8 mil och undrar - är längre alltid bättre?

Direct download: pod_61_marathon_version_2_-_2015-07-26_23.40.m4a
Category:general -- posted at: 2:49pm PST

Sara från bloggen Träningsglädje gör en fortsättning på avsnittet i P1-programmet OBS Magasin som heter "Stark är det nya smala". Hon tycker att programmet från Sveriges Radio haltar - i det här avsnittet av Träningsglädje Talks tar hon av offerkoftan och pratar träningsfeminism. 

Direct download: pod_59_obs_magasin_stark_r_det_nya_smala_-_2015-06-29_20.47.m4a
Category:general -- posted at: 11:54am PST

Sommar och semester och du vill fota snygga bilder på solnedgångar, skratt och härliga picknickfiltar med vännerna. Jag, Sara från Traningsgladje.se pratar foto med min bror, fotograf Marcus Rönne.

Direct download: Pod_59_FOTO_-_2015-06-18_12.23.m4a
Category:general -- posted at: 3:43am PST

Sara, htp://www.traningsgladje.se snackar cykling med Sofie Lantto, http://www.lanttolife.se. Frihet på sadeln, snygga med otrevliga killar i cykelbutikerna, brallor som skär in i låret och 74 kilometer i timmen i utförsbackarna.

Direct download: POD_58_sofie_lantto.m4a
Category:general -- posted at: 8:02am PST

Svallvågorna efter Underbara Claras instagrambild blev enorma. Står helsohetsen upp oss i halsen så till den grad att vi inte klarar av en bild på instagram utan att kräva triggervarning. Kanske är vi bara ena lata jävlar?

Direct download: pod_57_-_2015-05-23_11.46.m4a
Category:general -- posted at: 2:50am PST

Sara http://www.traningsgladje.se och Linda http://www.lalinda.se pratar livet; om allt det vi ibland tror att det är - men som kanske inte alltid är sant.

Direct download: POD_55_FINAL_-_2015-05-10_13.24.m4a
Category:general -- posted at: 4:31am PST

Jag, http://www.traningsgladje.se, och Katta, http://www.bucketlife.se, pratar life design - vad är det? Hur gör man?

Direct download: pod_54_-_2015-04-16_23.23.m4a
Category:general -- posted at: 2:34pm PST

Sara, http://www.traningsgladje.se utvärderar livet med Annika, http://www.strongday.se. När är man som mest lycklig? Är det såhär livet är?

Direct download: POD_53_final_-_2015-03-28_23.02.m4a
Category:general -- posted at: 3:10pm PST

Direct download: pod_52_final.m4a
Category:general -- posted at: 5:34pm PST

Om Gud och Paulus och några av de andra, och så Stockholms rockstjärnor i kyrkans regi. Sara, http://www.traningsgladje.se, nosar på existensiell hälsa med Maria Idänge, entreprenör och blivande präst.

Direct download: pod_51_final_-_2015-02-01_22.05.m4a
Category:general -- posted at: 1:16pm PST

Jag firar 50 avsnitt med Träningsglädje TALKS, min pod om hälsa, och firar tillsammans med Annika (http://www.strongday.se). Vi kör 73 frågor (inspirerad från Vogue) och hon avslöjar mitt liv som bloggare.

Direct download: pod_50_final_-_2015-01-25_10.55.m4a
Category:general -- posted at: 2:00am PST

Min bror, http://www.marcusronne.net är i Åre för att filma ett nytt avsnitt av The Freedom Series och jag passade på att be om hans allra bästa tips för att fota snyggare och bättre bilder. Har du en fråga om foto och film du vill ha svar på? Gå in på http://www.traningsgladje.se och ställ frågan i kommentarsfältet till något av mina inlägg så kommer din fråga med i ett annat avsnitt om foto och film framöver!

Direct download: POD_59_-_2015-01-18_17.51.m4a
Category:general -- posted at: 9:04am PST

1