Träningsglädje TALKS

Här är podden från dagen efter Dublin marathon. Jag, Sara Rönne från bloggen Traningsgladje.se och Annika från Strongday.se, pratar snor och uppförsbackar som aldrig tog slut, "skinny pizzas" och annan uppladdning, om oro över att den andre ville bryta - och om att springa i ingen mans land. Och förstås: om att skryta med sin medalj från målgång. Dessutom diskuterar vi huruvida vi vill springa marathon igen...

Gillar du att lyssna på podcasts om löpning och de som precis spelas in efter lopp - eller om du tycker om att lyssna på när just jag och Annika pratar - så ska du också lyssna på de podavsnitt vi spelade in efter Cyprus 4 day international challenge för två år sedan.

Mind Apps är sponsor till min pod - de har tagit fram Mindfulness Appen som har 900 000 användare världen över. Jag har haft appen i min telefon i evigheter och det känns bra att kunna rekommendera något jag använder sedan tidigare!

Mindfulness Appen finns att ladda hem via App Store och Google PlayGenom appen kan du följa med på guidade meditationer som är 3 minuter - eller längre. Du kan också välja tysta meditationer eller vem som ska guida dig genom meditationen.

Direct download: pod_dublin_marathon_-_2015-10-27_22.36.m4a
Category:general -- posted at: 3:48pm PST

Vänskap är en av de svårare sakerna i livet - ofta mer komplicerad än relationen till sin partner. I den här podden pratar jag, Sara från bloggen Traningsgladje.se, om vänskap med min vän Ella, som är blivande psykolog.

Vi pratar om vänskap som tar slut, om ensamhet, om att vara själv och om att känna sig så väldigt tråkig.

Mind Apps är sponsor till podden Träningsglädje TALKS. De har bland annat tagit fram Mindfulness Appen. I Mindfulness Appen, som har runt en miljon användare, kan du följa med på guidade och tysta meditationer. 

Här kan du ladda hem Mindfulness Appen:

Mindfulness Appen på App Store

Mindfulness Appen på Google play

Det är vetenskapligt bevisat att mediation och mindfulness både förebygger och minskar risken för sjukdomar relaterade till stress. Mindfulness Appen har det du behöver för att nå de vetenskapligt bevisade positiva hälsoeffekter som meditation och mindfulness har. En stund om dagen med Mindfulness Appen gör dig friskare: mindre stressad, mer närvarande och hjälper dig att njuta mer av ditt liv. 

Direct download: pod_vnskap_-_2015-10-06_22.19.m4a
Category:general -- posted at: 1:26pm PST

1